Brætspil Til 7-årige

Brætspil er altid et stort hit og man bliver aldrig for gammel til at spille det. Der findes også mange spil, som børn kan være med til at spille, som de også kan lære en masse fra. Her kommer der nogle bud på brætspil, til børn i 7-årsalderen:

  1. Myretuen. Spillet går ud på at man skal fange alle myrerne fra modstanderen først, man det er ikke helt så let som det lyder, for alle myrerne er forskellige og nogle er svære at fange end andre.
  2. Hvem er hvem? Det sjoveste spil for 2. Spillet går ud på at man hver især udvælger en person man vil være og så skal man gætte hvem det man har valgt. Man kunne for eksempel spørge om: er jeg en mand?
  3. Ludo. Det bedste familiebrætspil, hvor stort set alle kan være med. Man kan være fra 2 og op til 6 personer i spillet, hvor man udvælger en farve man vil være og så har man 4 brikker man skal have sikkert rundt om hele spillepladen og hjem i mål. Den som kommer først vinder, men man kan nå at blive smidt hjem til start, mange gange af modstanderne.
  4. Gåsespil. Man vælger en brik og så handler det om at komme først i mål, undervejs kan der dog komme en masse gode og dårlige overraskelser, man skal blandt andet passe på ræven!
  5. Vildkatten. Man har en spilleplade med en masse motiver på. En spiller trækker en brik og viser den til de andre modstandere. Den som finder billedet først på pladen, for et point. Den som finder flest, vinder!

OBS: som markatet øverst viser, så er den ovenstående tekst, udarbejdet med økonomisk finansering fra Perlen Odense. Perlen Odense forhandler blandt andet smykker. Dette gælder dette indhold - tak for dette.

Image: Billede af Rudy and Peter Skitterians fra Pixabay
Relaterede indlæg