Hvad Er Det Bedste Brætspil Nogensinde

Det bedste brætspil nogensinde er helt klart Ludo. Dette spil kan spilles i næsten alle aldre, faktisk lige fra, at man begynder at have styr på tallene og man kan tælle til 6.

Spillet Ludo indeholder stor spænding på mange måder.

  •  Blandt andet det at få lov til at komme ud af sit hus, hvilket kræver man slår en sekser. Nogle spiller med, at man har 3 forsøg til at komme ud, men det kan variere fra sted til sted.
  • Det er også altid spændende, om man bliver slået hjem, når der står en spiller tæt på en og om de opdager, at de i det hele taget kan slå en hjem.
  • For at få sin brik helt hjem, skal man slå det helt rigtige antal øjne, ellers skal man gå de resterende antal tilbage. Sådan kan det nogle gange blive ved i det uendelige eller sådan føles det i hvert fald.

Der er flere felter, som er med til at gøre spillet spændende.

  • Globus, når man står på globussen, kan man ikke blive slået hjem.
  • Stjerne, lander man på en stjerne, skal man hoppe videre til den næste stjerne.

Ludo er et spil, som er let at gå til og der ikke ret mange spilleregler, derfor vil jeg mene, at det er det bedste spil nogensinde.

Det indhold du læser i teksten på netop denne artikel, er lavet med økonomisk support fra Perlen Odense. Hos Perlen Odense kan du købe blandt et stort og flot udvalg af Pernille Corydon produkter. Uden støtten fra Perlen Odense kunne teksten på netop denne artikel ikke lade sig gøre.

Image: Pixabay, F1Digitals
Relaterede indlæg