10 Forskellige Risk-Brætspil

1. Risk: Vikings

Risk: Vikings er et sjov og ny version af det klassiske Risk spil. I denne udgave skal man kæmpe og overtage verdensherredømmet som brutale vikinger.

2. Risk Legacy

Risk Legacy minder på mange måder om det originale spil. Dog har den det tvist, at spillets gang vil påvirke de fremtidige spil. Når man vælger sin stormagt, skal man også vælge en egenskab. Denne egenskab, man ikke vælger, vil blive fjernet fra spillet.

3. Risk: Game of Thrones

Hvis du drømmer om at gå ind i kampen om tronen, Westeros og alle de store huses beundring, så kan du gøre det i form af denne version af Risk, hvor Game of Thrones er det scenarie, spillet tager udgangspunkt i.

4. Risk: 2210 AD

Risk: 2210 AD er lavet ud fra samme princip og filosofi som det originale spil, dog foregår dette spil i et sci-fi miljø, langt ude i fremtiden, hvor der eksisterer byer under vandet, månelandskaber og meget mere.

5. Risk: Godstorm

I Risk: Godstorm kæmper du ikke som almindelige soldater, men som guder, der kæmper om kloden såvel som underverdenen. Alle racer har til formål at hidkale deres guder til jorden, så de kan overtage verden, både over og under.

6. Risk: The Walking Dead

Hvis du er til zombier, rivaliserende grupper og hardcore overlevelse, så Risk: The Walking Dead et fantastisk spil. Det indeholder mange af de samme grundelementer, men

7. Risk (Originalen)

Den originale version af Risk er et legendarisk strategispil, der har eksisteret siden 1957. Risk har ganske vist ændret design gennem tiden, men konceptet og selve spillet er det samme.

8. Risk Junior

I Risk Junior skal du finde de begravede skatte, samt kæmpe med de andre piraterne om kontrollen over øerne. Den, der får flest skatte, vinder. Risk Junior er særligt velegnet til børn fra 5 år.

9. Risk: Europa

Er du klar til at kæmpe om magten i Europa. Vind over de andre kongeriger og bliv hele Europas hersker i Risk: Europa.

10. Risk: Star Wars Edition

Nu har du mulighed for at udleve den sidste tid i Star Wars: Return of the Jedi. Alt efter hvilken side du er på, så skal du enten bekæmpe Imperiet eller Rebellerne. Det er den ultimative kamp mellem Darth Wader og Luke Skywalker. 

Tak!
Vi siger stort tak for støtten til AvXperten! Her finder du blandt andet et cat 6 kabel.

Image: Canva
Relaterede indlæg