Bedste Gamle Brætspil - Her Er Top 3

Der kan være nok så mange smarte nye apps og computerspil, men de bedste gamle brætspil går bare aldrig af mode. Disse klassiske brætspil indeholder bare nogle elementer, der gør, at de forbliver aktuelle, selvom tidens trends skifter gennem årene.

Vi ser i denne artikel på tre af de bedste gamle brætspil, som trods mange år på bagen stadig er aktuelle og tit bliver trukket frem, når familien skal samles over et brætspil.

Top 3 - De bedste gamle brætspil

Der findes mange gode gamle brætspil, men de tre bedste, som bare ikke er til at komme udenom, når du skal vælge mellem de tre bedste gamle brætspil, er:

1 - Matador

Der er ingen vej udenom det! Matador er og bliver bare an absolut tidsløs klassiker, når det gælder brætspil. Der er spænding, konkurrence, strategi, magt og penge med i det - og så den forudsigelighed som terningernes skæbne giver spillet. Matador (eller Monopoly som det oprindeligt hedder) har snart 100 år på bagen, men er stadig et spil, som altid er blandt top 5-valgene indenfor brætspil. 

2 - Ludo

Ludo er næsten ligesom Matador et spil, som er umuligt at komme udenom, når vi taler om de bedste gamle brætspil. Ludo har i generationer været et spil, som de danske familier har samlet sig om. Ludo blev udgivet helt tilbage i 1896, så vi taler altså om et spil, der er spillet gennem intet mindre end tre århundreder. 

Ludo er et enkelt spil, hvor det gælder om at komme først i mål med alle sine fire brikker. Undervejs må du slå dine modstandere hjem, når du lander på et felt, hvor de står. Behøver vi sige, at der går konkurrence i at slå de andre hjem?

3 - Trivial Pursuit

Du har sikkert trukket på smilebåndet, når ældre familiemedlemmer har forsøgt at udtale Trivial Pursuit. Spillet hvor den bedste paratviden skaffer dig oste har igennem mange år været det førende vidensspil, når det kommer til brætspil.

Der findes i dag en lang række versioner af Trivial Pursuit, så du kan komme ud i spørgsmål om andre emner end historie, natur og videnskab, kunst og litteratur, underholdning, geografi og sport og fritid, når du trækker dine spørgsmål.

Tak for støtten

Til sidst takker vi avXperten for deres støtte til dette indlæg. Find et stort udvalg af moderne elektornik som fx et Ubiquiti netværkssystem, gamerkeyboards, headsets, tastaturer og meget mere på avXpertens store webshop.

Image: Jumpstory
Relaterede indlæg