Brætspil Om TV-serier

Vil din familie og dig gerne udfordre jer selv i forskellige TV-serier og se, hvem der husker bedst? Så læs videre og få inspiration til, hvilke spil der findes til de mange tv-serier, der findes i dag.

Korsbæk Matador spil

I dette spil får du for alvor testet din viden, om den tradionelle danske tv-serie. Det er et brætspil, hvor børn fra 8 år også kan deltage, da der er nogle børnespørgsmål.

Man starter som Mads Skjern, da han er handelsrejsende. Der er kun én spiller, der kan nå helt til tops, så det gælder om at have styr på din paratviden.

Dette spil kan ikke købes så mange steder mere, men det kan være, du kan finde det brugt.

Trivial Pursuit Friends / Friends spillet / Monopoly Friends

Nok en af de mest kendte serier i hele verden - Friends (venner).

Her bliver du udfordret i alle 10 sæsoner og med 600 spørgsmål, kan det nemt laves en konkurrence i, hvem der kender serien bedst.

Spillet har dog intet bræt, men har stadigvæk spørgsmål, oste, terning og brikker. Det er et 'brætspil', man nemt kan tage med på farten.

______

Der findes også en anden version, hvor du/I kan rekonstrurere det spil, som Ross opfandt. Endnu en sjov måde at blive testet i Friends eller hinanden.

_____

Den sidste version er, hvor du kan spille Friends Monopoly. Her er de forskellige karaktere og lokationer en del af spillepladen.

Tak til Perlen Odense, der har ydet økonomisk støtte til udarbejdelsen af artiklen. Så kig eventuelt på Pernille Corydon hos Perlen Odense. Vha. Perlen Odense overlever denne hjemmeside.

Image: Pixabay, Peggychoucair
Relaterede indlæg