Hvordan Spiller Man Krig - Kortspil? Se Reglerne Her

Kortspillet Krig er blevet lidt af en klassiker, når der skal spilles kort. Men hvordan er det nu, at reglerne er?

Krig er et simpelt spil, så hvis du ikke kender reglerne, så kan du følge disse trin - så er du hurtigt klar til et spil Krig.

Sådan spiller du Krig - Krig spilleregler

  1. Du skal være to spillere for at spille Krig. Her skal du bruge et sæt kort, hvor jokerne fjernes. Kortene fordeles derefter ligeligt mellem spillerne, indtil der ikke er flere.
  2. Værdien af kortene følger den klassiske fordeling, hvor to'ere er de laveste og esserne er de højeste.
  3. Bunken med kort placeres derefter foran den enkelte spiller med billedsiden nedad.
  4. I Krig gælder det om at erobre - eller sagt på en anden måde, det gælder om at vinde alle kortene. Det gør du ved at vinde stik.
  5. Når spillet begynder, vender samtlige spillere det øverste kort fra sin bunke. Den med det højeste kort tager stikket. Kulør spiller ingen rolle. Stikket lægges derefter i bunden af bunken.
  6. KRIG!!! Hvis begge spillere vender kort med samme værdi, råbes der krig. Derefter lægges yderligere tre kort bra bunken på bordet. Det er det tredje kort, som afgør, hvem der vinder krigen. Vinderen af krigen får alle kortene.
  7. Ved ny krig vendes yderligere tre kort.
  8. Spillet fortsætter, indtil en spiller sidder med alle kortene.

Du kan også spille Krig med flere end to spillere, men selve formatet af kortspillet gør dog, at det egner sig bedst til at blive spillet med to spillere. Hvis du er flere spillere, vil kortstakkene også blive markant mindre, hvorved du vil få hurtigere spil. ,

Tak for støtten

Tak til Illums Bolighus for deres støtte til dette indlæg. Se et af de største udvalg af ting til din bolig, som fx en ny designersofa, bordlampe eller måske en køkkenmaskine fra Kitchenaid

Image: Jumpstory
Relaterede indlæg